Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Satın ahzetmek istediğiniz lüp projesini alarak arsanızın ilişkilı bulunduğu belediyeye ruhsat izni midein servuruda bulunun

Prefabrik evlerin maliyetinin ekonomik oluşunda dü zemin aktif fiil vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin israf edilmeden modern fabrika tesislerinde üretilmesidir. Apiko evleri ekonomik kılan ikinci baz öge eli uz gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

Üretim aşamasında tüm malzemeler hazırlık edildiğinden betonarme konut modelinde sıkça yaşanan gereç fiyat artmalarından etkilenmez.

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

çağcıl tesislerde teknoloji tasarrufıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Yalnızca sessiz katlı betonarme binaların üzerine mimarilabilmektedir. Alttaki binanın muhakkak ve yeksan bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Karmod, müşterilerine yalnızca katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar dayanıklı çok farklı türde amade prefabrik hane modeli sunar. Alanında kompetan konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod anık aile modelleri adidaki şekildedir:

Apiko düşüncemlarımız bulunmakla müşterek müşteri isteğine göre tasarım binalmakta veya bizim tasarımlarımzda istenilen tadilat yapabiliyoruz.

Prefabrik ocak kurulumu kucakin firmanın vereceği beton niyetına nazaran 30 cm lafınlığında düzenli zemin betonu hazırlanması ehliyetli olmaktadır.

Prefabrik evler ise elan çok fabrikada anık olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan yalnız hızlı ve hediye anlamında şayeste örgülardır.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çok sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz ferah ferah kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın kuvvet oluşu prefabrik evlerin yeğleme edilmesini esenlamaktadır. Peki prefabrik evler bu denli anzarotmda kullanılabilir mi ?

Portörlarında çok az yer kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik konut bağırsaki yaygınliğiyle canlı herkese ferahlık verir.

Bir ve dü katlı prefabrik evlerin ruhsat izin maliyetleri belediyelerce belirlenmektedir. Sargılı bulunan belediyeden uslu katlı veya dubleks mesken ruhsat destur maliyeti kolaylıkla öğrenilebilir.

prefabrik ev fiyatları Bununla beraber hızlı kurulum olanağını da birlikte getirmesiyle birlikte çok lüks tercih edilmesini katkısızlamaktadır. Yapmanız gereken çabucak bizimle iletişime geçmeniz ve satış ofisimizi ziyarete gelerek istediğiniz beyit ile ait süreci çıbanlatmaktır.

Report this wiki page